Klantbeoordelingen

Hofstede luistert graag naar de mening van haar klanten. Zo kunnen wij ons verbeteren. Wij werken sinds dit voorjaar samen met Klantenvertellen.nl om de mening van onze klanten in kaart te brengen. 

Over klantenvertellen
Klantenvertellen is specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen. Bedrijven zetten Klantenvertellen in om beoordelingen te verzamelen en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor ons zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken met wie u te maken heeft en welke reputatie ons bedrijf heeft. Inmiddels zijn er meer dan 12.000 bedrijven die gebruik maken van een van hun klantbeoordelingssystemen. Het is de missie van "klantenvertellen" om klantervaringen meer transparant te maken voor u. 

Zij streven naar het tonen van echte klantbeoordelingen en het vereenvoudigen van de dialoog tussen consument en bedrijf. Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. Delen maakt het voor iedereen beter. Zo werken we samen aan een transparantere wereld.